maanantai 4. maaliskuuta 2013

Hävettää...

Hävettää siis se, että blogi on ollut taas ikuisuuden päivittämättä. Vaikka kaikki taitaa nykyään olla facebookissa eikä täällä enää kukaan käy, snif...

Mistähän sitä alottaisi..

Lumi käväisi tammikuussa muutaman kerran kehässä tuloksin JUN EH ja JUN EH3. Nyt ollaankin sitten oltu pienellä näyttelytauolla, mahdollisesti muutaman kerran nuorten luokassa käydään kevään aikana.
Lumi on myös opetellut vetämään ahkiota ja se alkoi sujua niin hyvin, että neiti käväisi mun työpaikalla vetämässä lapsia.
Olimme kyllä hirmu ylpeitä tytöstä, sillä niin rauhallisesti se hommansa hoiti ja osasi olla pienten lasten kanssa, vaikka niistä ei paljoa kokemusta ole. Jokaiselle tervehtimään tulleelle riitti pusuja ja hännänheilutuksia.
Toiset juoksutkin tuli ja meni ongelmitta.
Tokoa ollaan kovasti treenattu, vaikka nyt on mun sairastelun vuoksi mennyt monta kertaa ohi. Eteneminen on hidasta, sillä Lumi keskittyy mielellään kaikkeen muuhun kuin minuun, mutta pikkuhiljaa alkaa se kontakti sieltä löytyä treenikentälläkin.

Lumi lähes 19 kk

"Mamma, leikitäänkö vähän?"

Prinsessa poseeraa

"Kukkuu"

"Kerro mamma, mitä asiaa"
Urho täyttää keväällä kuusi ja välillä huomaa, että se on jo tosi aikuinen. Onneksi välillä myös huomaa ajattelevansa, että kasvaako se koskaan aikuiseksi.
Urho käy tokotreeneissä Villen kanssa ja tykkää niistä paljon. Sillä kun on se epäleomainen palo tehdä asioita innokkaasti ja välillä Urho oikein riehaantuu, kun on NIIIIN kivaa.

Ruttu taas käy laiskemmaksi ja rauhallisemmaksi päivä päivältä. Se rakastaa pitkiä nokosia tarhassa, lempipedillään, olohuoneen matolla... Mutta kun ruokakuppi tai hihna kilahtaa, niin Ruttu on aina valmiina syömään ja lenkille.
Ruttukin kokeili tokoilua, mutta se ei ole sen juttu. Niinpä sen kanssa puuhastellaan välillä kotona, kun Rutusta siltä tuntuu, että jotain voisi tehdäkin.

Rutun perusilme

Pojat omalla pihalla

Ruttu ja Lumi

"Kuule Urho, mä kuiskaan sulle salaisuuden.."

Pahapari vauhdissa eli Urho ja Lumi

Sama kaksikko

Ja painit jatkuu
Tälläistä siis meille.
Aurinkoista kevään odotusta kaikille tutuille!