tiistai 2. maaliskuuta 2010

Uusi blogi

Päätin vaihtaa blogimme tänne, koska edellisen blogin kanssa oli välillä aikamoista takkuilua. Toivottavasti tämä toimii paremmin...=)

Meille ei kuulu oikeastaan mitään uutta. Kotona puuhastellaan ja lenkkeillään sekä tehdään lumitöitä, joita riittää. Etenkin Urho on innokas apuri. Se kyttää lumikolaa koko työntömatkan ja sitten kun kippaus tapahtuu niin Urho syöksyy saalistamaan lunta.
Ruttu tykkää muuten vaan sukellella lumikasoissa.

Umpihangessa lenkkeilyä on tullut harrastettua ahkerasti, sillä meidän lenkkipellolla on varmaan puoli metriä lunta. Koirat tuntuvat vain nauttivan, kun saavat kahlata lumessa ja välillä pysähdytään painimaan, tietty niin, että lumi pöllyää.

Sunnuntaina Ruttu pääsi taas kokeilemaan ahkion vetoa pienellä taakalla ja hienostihan se sujui.
Alkuun Ruttu vähän kammoksui aisoja eikä suostunut edes laittamaan niitä, mutta nyt on ihana katsoa, kun se menee kovaa vauhtia häntä iloisena ja pää pystyssä. Ei enää jänskätä ollenkaan!

 

Tässä ollaan lähtöasemissa

 

4 kommenttia:

Kennel Besaroon kirjoitti...

Iloista talven jatkoa teille kaikille:)! Haliterkuin Marika ja muu poppoo

Hilkka kirjoitti...

Kiitos Niina ja Pojat uudesta blogo osoitteesta.
Hyvä kuva pojista,on ne vaan komeita poikia.

Meillä myös on lunta jo ihan riittämiin,onneksi on tuo lumilinko saa lumet heitettyä kauenmaksi, ettei tule niin korkeita kinoksia pihaan.

Onkos pojilla jo kevättä rinnuksisa? Reetulla alkaa jo olla, kun aamulla aikaisin pitäis olla menossa lenkille haistelemaan jälkiä
Käymmekin pari kertaa päivässä kahlaamassa metsässä pitkät lenkit.
pojat ei tunnu väsyvän ollenkaan,itse kyllä olen ihan puhki lenkin jälkeen.
Pieninkin pinkoo Reetun jäljessä kuin jänö-jussi musta selkä vaan välillä vilahtaa.

Ai niin mistä olet hankkinut tuon ahkion aisoineen?

Paljon terveisiä ja aurinkoisia ulkoilu päiviä teille,sekä halirapsutuksia Urholle ja Rudolfille:)
Hilkka ja Teuvo
Reetu & Aksu

Eila kirjoitti...

Aivan ihana tuo poikien kuva pellolla! Odottelen jo että lumet alkais pikkuhiljaa sulaa pois. Hyvää kevään odotusta - nähdään ja palaillaan.
Terkuin Eila

Hanna ja Nana kirjoitti...

Huomasin poikien uuden blogiosoitteen Rohjan blogista ja tulin kurkkimaan kuulumisia. Kyllä on tosi ihana kuva pojista. Toisella on jo hieno leijonakaulus ja toinen on vielä lyhyessä turkissa. :)

Kiva, kun teilläkin vedetään ahkiota. Nanakin veti aikoinaan lapsia ja oli niin tyytyväinen aina, kun huomasi, että pääsee vetopuuhiin. Nyt on jo ikä ja vaivat esteenä eli enää ei vedetä.

Hyvää maaliskuuta sinne teille!

t. Hanna, Nana ja Mosse
http://nana01.vuodatus.net