perjantai 5. maaliskuuta 2010

Pojat pellolla

Räpsin eilen pojista tuoreita otoksia peltolenkillä. Hiukan on jo vaikeaa koirienkin kulkea tossa umpihangessa, kun kuori on kova ja sisällä upottavaa lunta. Täytyy kai tyytyä tiellä kulkemaan kunnes lumet hiukan sulaa.

Itse oon ollut lomalla tämän viikon, joten pojatkin ovat nauttineet "lomavapauksista" nukkuen aamuisin pitkään. Välillä on aamu aloitettu selkärankoja järsien ja molemmat ovat päässeet myös yksityislenkeille normaalirutiineista poiketen.                                                                                                  

 
Urho nautiskelee elämästä täysin rinnoin...

  
Ruttu poseeraa kerrankin

  
Tässä vahdataan jotain silmä kovana ja poski poskea vasten...

Majakka ja perävaunu. Perävaunu vaan on kiilannut majakan eteen...=)

 
Urho kuono kohti tuulta.

tiistai 2. maaliskuuta 2010

Uusi blogi

Päätin vaihtaa blogimme tänne, koska edellisen blogin kanssa oli välillä aikamoista takkuilua. Toivottavasti tämä toimii paremmin...=)

Meille ei kuulu oikeastaan mitään uutta. Kotona puuhastellaan ja lenkkeillään sekä tehdään lumitöitä, joita riittää. Etenkin Urho on innokas apuri. Se kyttää lumikolaa koko työntömatkan ja sitten kun kippaus tapahtuu niin Urho syöksyy saalistamaan lunta.
Ruttu tykkää muuten vaan sukellella lumikasoissa.

Umpihangessa lenkkeilyä on tullut harrastettua ahkerasti, sillä meidän lenkkipellolla on varmaan puoli metriä lunta. Koirat tuntuvat vain nauttivan, kun saavat kahlata lumessa ja välillä pysähdytään painimaan, tietty niin, että lumi pöllyää.

Sunnuntaina Ruttu pääsi taas kokeilemaan ahkion vetoa pienellä taakalla ja hienostihan se sujui.
Alkuun Ruttu vähän kammoksui aisoja eikä suostunut edes laittamaan niitä, mutta nyt on ihana katsoa, kun se menee kovaa vauhtia häntä iloisena ja pää pystyssä. Ei enää jänskätä ollenkaan!

 

Tässä ollaan lähtöasemissa