torstai 22. huhtikuuta 2010

Keväisiä kuulumisia

Näin kevään korvalla on paikallaan pieni kuulumiskierros...=) Vaan eipä meille kyllä kuulu mitään ihmeellistä, tavallista eloa ja oloa kotona enimmäkseen. Koirat nauttivat, kun pääsee taas metsään hajuja nuuhkimaan lumien sulettua. Täältä onkin jo lähes kaikki kinokset kadonneet.

Tiistaina korkattiin jälkikausikin avatuksi, kun oli ekat treenit. Hyvin pojat muistivat, mistä oli kysymys ja kumpikin teki ihan kelpo suorituksen.
Ruttu oli aivan tohkeissaan, kun näki kotona miten palkkarasioita pakattiin. Innostus yltyi, kun vaatehuoneesta haettiin jälkikori valjaineen ja liinoineen. Lähtöön asti se kävi tönimässä ja juttelemassa tämän tästä, taisi olla hiukan tärkeänä hommista.

Urho on käynyt taas hierojalla "kausihuollossa" ja ihan syystä. Selkä oli ekalla kerralla melkoisen jumissa, mutta lähti kyllä hyvin pehmenemään. Urholle hankittiin Back On Track-loimi hierojan suosituksesta ja hiukan epäilevänä sen hain. Ihme ja kumma se todella toimii! Urho tykkää "smokistansa" ja kuorsaa sikeässä unessa se päällään. 
Ajatuksena siis oli, että se helpottaisi osaltaan Urhon selän jumituksia. Laitamme loimen sille joka ilta pariksi tunniksi ja yleensä liikunnan jälkeen.
Nyt on taas ihana katsoa, kun tuo tuulitukka touhottaja on niin onnellinen ja reipas, oikein pursuaa iloa koko koiruus!

 Tässä pahapari maaliskuussa, vasemmalla Ruttu ja oikealla Urho.

3 kommenttia:

Fiona + Sanna ja Heikki kirjoitti...

Terkkuja veikalle ja Urholle kanssa! Mäkin oon ihan innoissani, kun pitkästä aikaa pääsee taas metsään juoksentelemaan! On se kivaa, kun kesä tulee!!

Hanna ja Nana kirjoitti...

Kiitos kommentista blogissamme!

Täällä löytyi kaksi ihanaa poikaa!! Tuo eka kuvanne, jossa pojat makaavat pellolla, on hieno.

Ihanaa, kun lumet ovat sulaneet ja kaikenlaiset keväthommat voi aloittaa. :)

Ninni (energianurkkaus.vaikuttajamedia.fi) kirjoitti...

Ihastelin samaa kuvaa kuin Hannakin edellä! :) Komeat pojat! Rapsutuksia heille.