sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Lahti KV 25.4. 2010

Tänään suuntasimme Rutun kanssa Lahden näyttelyyn, johon olikin ilmoitettu huikea määrä leoja, reilu 60 kpl. Tuomarina toimi eestiläinen Juta Haranen, joka tuntui olevan melko tiukka ja perusteellinen. Itse tykkäsin, meidän arvostelu kertoi kyllä Rutusta juuri olennaisen tällä hetkellä.

Rutun suoritus siis NUO EH NUK4. Olimme tosi onnellisia ja tyytyväisiä, että poika vielä sijoittui. Tuomarikin oli kehunut, että erittäin hieno poika on kunhan vielä kasvaa.
Tässä arvostelu: "Hyväntyyppinen nuori uros, jolla oikeanmallinen pää ja ilme. Oikea purenta. Oikeanmalliset silmät ja korvat. Riittävä luusto. Selkä pitäisi olla voimakkaampi ja leveämpi. Seisoo edestä hieman ahtaasti. Oikea etukäpälä kiertää ulos. Riittävän pitkä häntä. Oikea karvanlaatu. Liikkeessä iloinen häntä. Sivuliikkeet tyypilliset, edestä ja takaa ahtaat."

Tässä Ruttu kera oikeanmallisen päänsä...=)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys :) Onnea hienosta näyttely arvostelusta :) Meillä Remu menee 8.5 Lieksaan kehään, ei olla aikoihin kehässä käyty, joten nähtäväksi jää mikä show saadaan aikaiseksi.. ;) Kevät terveisiä koko poppoolle. Terkuin: Susanna & Remu ja kotiväki

Ninni (energianurkkaus.vaikuttajamedia.fi) kirjoitti...

Onnea hyvästä arvostelusta! Hienosti meni! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi Olkoon tätäkin kautta:) Olemme Ylpeitä teistä!
Terkuin Marika ja muu poppoo
ps. Iloista vappua teille kaikille!